home 

WebecosKenmerkend voor de cosmetica is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Webecos heeft voor elk huidtype een specifieke verzorgingslijn. Alle producten zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik, zodat u thuis ook de goede gezichts- en lichaamsverzorging kan voortzetten. De producten zijn hypo-allergeen en vanzelfsprekend dierproefvrij.

Schoonheidssalon la Petite biedt verschillende Webecos gezichtsbehandelingen aan.

  *De Webecos Complete behandeling is een volledige gezichtsbehandeling waarbij het reinigen en verzorgen van de huid centraal staat.

  *Bij de Luxe behandeling is ook het reinigen en verzorgen belangrijk. Door de uitgebreide massage en het bijzondere masker, is het een unieke ontspannen ervaring.

  *De Chocolade behandeling heeft een opwekkende, ontspannende en anti-depressieve werking. Dit wordt veroorzaakt doordat chocolade theobromine bevat dier ervoor zorgt dat de serotine en endorfine (gelukshormoon) in ons lichaam wordt verhoogd. Deze hormonen geven ons een gevoel van rust en geluk. Verder bevat chocolade ook vele mineralen waardoor het een voedende, anti-aging en beschermende werking heeft.

Geef een glimlach cadeau. Wilt u ook een dierbare met kanker een verwenbehandeling cadeau geven? Boek dan deze behandeling voor haar.
Een fijne gezichtsbehandeling met een zachte reiniging, ontspannende massages en voedend masker. Speciaal geschikt voor dames met kanker en voor dames die "Look Good, Feel Better" willen steunen. U steunt Stichting Look Good Feel Better automatisch met 25 euro per behandeling.

Klik hier voor de tarieven