home 

CoronamaatregelenVeiligheid is belangrijk, daarom werk ik volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en daarom wijs ik je op het volgende.

Voor de afspraak
Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

Gezondheidscheck
Voordat je naar de salon gaat wil ik je vragen om de ‘Gezondheidscheck’ te doorlopen:
Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
Heb je het coronavirus gehad (positief getest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (positief getest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
Wanneer je alle 5 vragen met NEE kunt beantwoorden, ben je van harte welkom. Is dat niet het geval, blijf dan thuis en maak dan een nieuwe afspraak.

Mondkapje
Nu er versoepelingen zijn, is het mondkapje niet meer verplicht. Ik vind het daarom fijn om je met een glimlach, op afstand te begroeten. Tijdens de behandeling draag ik nog wel een mondkapje. Afstand is dan niet mogelijk. Wil je dat ik tijdens het begroeten ook een mondkapje draag? Laat het me dan weten, het is geen probleem.

Registratieplicht
Wij hebben een registratieplicht. Dat betekent dat ik voor de behandeling vraag om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

Handen wassen
Ik vraag je om thuis je handen goed te wassen. In de salon staat desinfectie gel en spray om voor en na de behandeling te gebruiken.

Ik werk volgens de hygiene richtlijnen van de Anbos. Deze maatregelen zorgen er voor dat je veilig en vertrouwd kunt genieten van onze behandelingen in de salon. Heb je vragen? Stel deze gerust